Impact op het dagelijks leven van Nederland

Werken bij Albert Heijn betekent verantwoordelijkheid dragen binnen een moderne en dynamische retailorganisatie. Met ruim 900 winkels en vijf distributiecentra zijn we de grootste van Nederland. Maar belangrijker nog: we willen ook de allerbeste zijn. Die ambitie creëert veel kansen voor jou. Denk bijvoorbeeld aan het runnen van je eigen supermarkt met 50 tot 200 medewerkers en een miljoenenomzet. Of aan het leidinggeven in één van onze distributiecentra en ervoor zorgen dat onze klanten iedere dag weer onze producten in de winkelschappen hebben liggen. Wil jij echt het verschil maken? Dan vind je bij ons legio mogelijkheden.

Impact op het dagelijks leven van Nederland

Bij Albert Heijn werken we hard voor onze klanten. Onze medewerkers hebben één ding met elkaar gemeen: ze dragen allemaal bij aan een beter en aangenamer leven voor klanten, buren en medewerkers. Daarvoor zetten we onze vakkennis, hulpvaardigheid en jarenlange koopmanschap in, samen met onze betrokkenheid bij mens en maatschappij. Jouw functie bij Albert Heijn heeft zo impact op het dagelijks leven.

Blijven groeien

Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk. Dat doe je al door te werken bij de marktleider in de Nederlandse retail, maar we bieden je nog veel meer mogelijkheden om je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met opleidingen of cursussen. We geven je doelen, coaching en feedback. Zo word je niet alleen erkend en gewaardeerd, maar ook voortdurend uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Je wordt bij Albert Heijn beloond met een goed salaris en met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke bonusregeling en je deelt mee in de winst.

Mensen die kansen zien en ze realiseren

Bij Albert Heijn zijn we altijd op zoek naar medewerkers die innovatieve ideeën hebben, beslissingen durven nemen én grenzen verleggen. Zie jij kansen en kun je die realiseren? Dan is een carrière bij Albert Heijn echt iets voor jou.