Werken aan een MBO diploma én een carrière

Bij Albert Heijn vinden we een diploma net zo belangrijk als werkervaring. Daarom zorgen wij ervoor dat school en werk perfect te combineren zijn. We leren jongeren op een leuke manier wat werken is en wat een werkgever van ze verwacht. Tijdens deze periode ervaren ze wat het is om een succesvol bedrijf te runnen. Daarnaast houden ze er ook nog eens een eerlijk salaris en een hoop leuke collega’s aan over.

Onze uitdaging is om de jongeren het winkelvak echt in de vingers te laten krijgen. Dit doen we door de lat steeds een beetje hoger te leggen. Zo worden ze iedere dag een stukje beter. Natuurlijk zorgen we in samenwerking met school voor een zo goed mogelijke begeleiding.

School en werk kun je bij ons heel goed combineren. In een gezellig team werk je aan je diploma én je carrière. Terwijl je bij ons aan de slag bent, krijg je er steeds meer nieuwe werkzaamheden bij. Zo ga je zien wat er nou echt allemaal voor nodig is om een succesvol bedrijf te runnen.

Werken aan een HBO/WO studie én een carrière

Talentvolle 3e of 4e jaars HBO/WO-studenten kunnen een kijkje nemen achter de schermen van onze grote en innovatieve retailorganisatie door bij Albert Heijn stage te lopen.

We hebben een zeer divers aanbod van stageplekken. Je kunt bijvoorbeeld een stage lopen op de commerciële disciplines: Merchandising & Sourcing, Marketing & Format of E-commerce. Of je loopt stage bij afdelingen als Finance, IT, Human Resources, Real Estate & Construction of bij Value Chain. Het zijn concrete opdrachten en pittige uitdagingen waar je de schouders onder kunt zetten.

Om stage te lopen bij ons moet je beschikken over ambitie, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Belangrijk is dat je ingeschreven staat bij een Nederlandse HBO- of WO-instelling tijdens de duur van je stage. En wie weet blijkt Albert Heijn jouw ideale werkgever te zijn. Je zult in ieder geval niet de eerste zijn die na een stage als starter begint of doorstroomt naar bijvoorbeeld Hét Retail Management Traineeship.