Over ons

Werken bij Albert Heijn

Al 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

Met onze vakkennis, koopmanschap, hulpvaardigheid en betrokkenheid willen we het leven van alledag steeds aangenamer maken. Samen zorgen we ervoor dat Albert Heijn een plek is waar onze klanten en medewerkers graag komen.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Albert Heijn levert heel wat op

De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Bij Albert Heijn hebben we een goede pensioenregeling, vakantietoeslag en een tegemoetkoming in je reiskosten. Het aantal vakantiedagen en andere vrije dagen is afhankelijk van je leeftijd en functie. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en de plaats waar je werkt – winkel, distributiecentrum, bezorgservice, Pick Up Point of het hoofdkantoor. Maar waar je ook werkt, je salaris kan zich meten met de rest van de markt.Daarnaast kennen we nog een aantal extra voordelen:

  • Korting op je boodschappen bij Albert Heijn;
  • Korting op verzekeringen;
  • Gratis (sport)clinics.

Ontwikkeling

Iedere dag beter

Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien in je vak, want wij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Daarom hechten we veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, waarvoor we doelen formuleren, coaching aanbieden en feedback geven. We ondersteunen je daarbij met opleidingen en trainingen en vinden het belangrijk dat je erkend en gewaardeerd wordt. Bij de grootste supermarkt van Nederland draagt alles bij aan onze ambitie: iedere dag beter worden.

Meer doen

Albert Heijn is een grote werkgever die midden in de samenleving staat. Dat is een verantwoordelijkheid die we serieus nemen. We hebben oog voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Via de zogenaamde Wajong regeling kunnen jonggehandicapten bij ons aan het werk. Het inwerken en begeleiden van jonggehandicapten verdient een eigen aanpak, daarom hebben we opleidingsmodules opgezet waarbij het niveau van het werk aansluit op de capaciteiten van de medewerker. Zo leert elke medewerker bij ons naar vermogen.We vinden het belangrijk dat scholieren die bij ons werken hun school of studie afmaken. We vinden het belangrijk dat scholieren die bij ons werken hun school of studie afmaken. Zo bieden we ter voorbereiding voor het Centraal Schriftelijk Examen landelijk online eindexamenbegeleiding aan en in een aantal winkels gratis eindexamenklassen. Professionele begeleiders helpen bij het voorbereiden voor de eindexamens, zodat scholieren een diploma kunnen halen en zo verzekerd zijn van een goede start op de arbeidsmarkt.

Klik hier als je wilt lezen wat Albert Heijn nog meer doet.

Bedrijfsonderdelen

Winkel

Iedere dag doen mensen boodschappen bij Albert Heijn. Voor hen maken we het winkelen gemakkelijk en plezierig. Dat betekent dat er altijd veel te doen is in de winkels. Het brood moet...
Lees meer

Bezorging & Productie

Als je bij Bezorging werkt zorg je ervoor dat de boodschappen van de klanten in de bezorgauto’s geladen worden en netjes bij de klant bezorgd worden.
Lees meer

Distributie

Wij willen dat onze 900 Albert Heijn winkels iedere dag weer goed gevuld zijn. Onze medewerkers in de distributie zorgen er samen voor dat onze winkels iedere dag weer nieuwe voorraad...
Lees meer

Hoofdkantoor

Bij Albert Heijn hebben we één grote missie: onze klanten iedere dag weer inspireren. Daarnaast stellen we onszelf als doel om iedere dag weer een beetje beter te worden: een betere...
Lees meer